НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат кръст кръвно артроза успокоение главоболие бъбреци сърце високо кръвно депресия здравословни проблеми бучка дископатия сън
 
Размер на шрифта: - +

„На крака сме всички”.

 
Свързани проблеми: камък в бъбрека
 
Казвам се Александър Колев Попов от Стара Загора. Идвам за девети път. Имам песачинки. Камък колкото грахово зърно съм изкарвал от десния и левия бъбрек. По една седмица адски болки съм имал. Беше паднал единия камък в пикочния мехур. Сега съм за девети път тук и за този период от време на посещения на кабинета на г-н Захариев организма ми се изчиства от песачинките. От простатата, от дископатията. Съпругата ми се чувства също много добре – имаше болки в краката в ставите. Държи си ръцете на коленете и й минава. Правена и е операция на сърцето – също се чувства добре. Сега нямам абсолютно никакви болки. С простатата също се чувствам добре. На много хора като обяснявам всички ми вярват, някои не ми вярват, но повечето ми вярват и ги водя. Материалите, които имам ги ползвам. Шампоаните като ги взема – изкъпвам се и заспивам. Имам един проблем – много се изпотявам – дано да изчезне и това. Работата ми върви горе долу, здрави сме, на крака сме всички. Кръста ми е добре – а преди лягах по земята и ставах. Сега съм съвсем добре. Разбрах, че СЕС е причината за моите проблеми. Аз разбрах, че голям напредък има Егологията и много хора ще го разберат. Това е истинско!
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009