НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия артроза главоболие опорно-двигателен апарат кръвно кръст бъбреци бучка сърце високо кръвно здравословни проблеми успокоение депресия сън
 
Размер на шрифта: - +

„г-н Захариев ми помогна"

 
Свързани проблеми: гинекологични проблеми
 
Казвам се Нелина Очева от гр. София. Зная колко много в днешно време се говори за чудеса. Аз не искам да ви кажа за някакво чудо, а за това как г-н Захариев ми помогна още с първият контакт. И това е самата истина. Ходех при страшно много лекари. Имах гинекологичен проблем. Още от първия контакт страшно много съм доволна и съм много благодарна на г-н Захариев. Имах хормонални смущения със страшни кръвоизливи. Стигнах до там, че нито оперативни интервенции, нито лекарствата, които сменях непрекъснато ми помагаха. Вече като дойдох при г-н Захариев – бях сменила лекарствата, които също не ми действаха. След първия контакт изведнъж просто всичко изчезна като с магическа пръчка до ден днешен. Това са вече над 6 месеца. Аз съм икономист. Чела съм много за научния метод на г-н Захариев и виждам колко много хора му вярват. Егологията определено има бъдеще. Много съм доволна. Пожелавам на всички, които имат нужда от помощ да дойдат при г-н Захариев, но трябва да повярват и да разберат.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009