НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка главоболие сърце високо кръвно успокоение кръвно артроза здравословни проблеми бъбреци опорно-двигателен апарат кръст депресия сън дископатия
 
Размер на шрифта: - +

„Казвам го с чиста съвест”

 
Свързани проблеми: невървеж
 
Казвам се Анна Тодорова от гр. Пловдив. Идвам за пети път. Резултатите са чудодейни. Нямала съм, кой знае какви здравословни проблеми, но не ми вървеше във всяко едно отношение. Имах катаклизми от страшни по-страшни в моя живот. На 20 години аз самата пострадах от тежка катастрофа. Преди това не можех да имам дете, но следствие катастрофата са отстранили дефекта ми. Създадох дете, но същите години (20-22) си отиде от катастрофа – загубих единственото си дете. Три години след това си отиде и съпругът ми. Какво по-лошо от това. Сега от както посещавам кабинета на г-н Захариев ми потръгна в живота. Предстои ми едно чудесно пътуване до Белгия – на чужди разноски дори, а и други такива дребни неща – виждам, че се променят благоприятно за мен. Ако по-рано съм знаела за съществуването на кабинета и г-н Захариев нямаше да се съмнявам. Макар и късно поне за себе си искам да се оправя. Разбира се, че Егологията има бъдеще – аз просто не виждам как бих могла да работя и да се реализирам в живота без намесата ма г-н Захариев. Помощта се чувства осезателно – казвам го с чиста съвест. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009