НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръвно високо кръвно бъбреци бучка кръст здравословни проблеми дископатия опорно-двигателен апарат артроза успокоение главоболие сън сърце
 
Размер на шрифта: - +

„Захвърлих бастуна”.

 
Свързани проблеми: болки в крака.
 
Казвам се Иванка Станкова Кичева от село Рудник, Бургаско. Идвам за пети път. Първият път когато дойдох в кабинета на г-н Захариев бях с бастун – захвърлих бастуна. Беше ми излязло и едно петно, имах и някакви брадавици – всичко това изчезна. Бастуна го носех един месец и на лекар съм ходила, лекарства, инжекции – не ми минаваше кракът. Още първия път като дойдох в кабинета на г-н Захариев си тръгнах без бастун и съм много доволна. Много Ви благодаря г-н Захариев. Тези, които не познават науката “Егология” да се запознаят с нея и да дойдат тук, защото г-н Захариев помага. Аз много вярвам и на всички разказвам, че много съм доволна и те да дойдат да видят за какво става въпрос. Това, което г-н Захариев прави е истинско и има голямо бъдеще. Много се помага на хората и е полезно на обществото. Много Ви благодаря г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009